Kiitos kaikille äänestäjille, tukijoukoille ja vihreässä kampanjassa mukana olleille! :pray::green_heart:

Olen erittäin iloinen, että saimme Kanta-Hämeen aluevaltuustoon vihreille 3 paikkaa. Näitä sote-vaaleja on odotettu ja aluevaltuustoryhmällämme on rautaista osaamista monelta osa-alueelta. Olen ylpeä ja kiitollinen koko vihreästä ehdokasjoukostamme, joka teki vahvaa kampanjatyötä ja osoitti, kuinka vahvaa sosiaali- ja terveyspoliittinen osaaminen vihreissä on.

Jäimme kuitenkin kuntavaalituloksesta ja tavoitteestamme. Saavutin oman tavoitteeni ja olen siltä iloinen – soten maaliin saaminen oli minulle aikoinaan yksi syy lähteä mukaan tekemään vihreää politiikkaa.

Samaan aikaan harmittaa monen loistavan ehdokkaan puolesta, joille ei paikka oman hyvinvointialueen valtuustoon auennut tällä kertaa.
Hämeessä vihreät ovat viime vaaleissa rikkoneet ennätyksiä ja kasvaneet keskikokoiseksi puolueeksi kunta ja kaupunki kerrallaan. Monissa kunnissa ensimmäiset vihreät valtuutetut ovat päässeet ensimmäistä kertaa kunnan historiassa mukaan vaikuttamaan yhteisiin asioihin.

Näissä aluevaaleissa vihreät osoittivat ensimmäisen kerran olevansa paitsi ympäristön ja ilmaston asialla – myös erittäin vahvasti mukana tekemässä nykyaikaista sosiaali- ja terveyspolitiikkaa. Se osaaminen ei katoa mihinkään, vaikka valtakunnallinen kannatus historian ensimmäisissä aluevaaleissa jäi vaisuksi.

Vihreät vaikuttajat ja päättäjät ympäri Suomen tarvitsevat tukesi nyt ja jatkossa! Kiitos että olet mukana. :green_heart: